Η Ιστορία
της

Εταιρείας

Η Εταιρεία

Για περισσότερο από 30 χρόνια, η Dimopoulos Shops σχεδιάζει, εξοπλίζει και δημιουργεί μερικά από το πιο ξεχωριστά καταστήματα στην ελληνική αγορά. Σε αυτό το διάστημα, το όνομά της εταιρείας μας έχει γίνει συνώνυμο της κομψότητας, της ποιότητας και της συνέπειας.

Η δουλειά μας συνδυάζει ιδανικά το στυλ με την καινοτομία. Επενδύουμε σταθερά σε πρωτοποριακές σχεδιαστικές λύσεις και μεθόδους παραγωγής για να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πλήρη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση.

Με έμφαση στο design και στην ποιότητα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας ξεκινώντας από τη μελέτη του χώρου και την παρουσίαση προτάσεων έως την παράδοση του εξοπλισμού και την τεχνική υποστήριξη μετά το τέλος κάθε έργου.

Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας μας; Οι συνεργάτες και η ομάδα μας. Συγκεκριμένα, οι στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους, όπως η Fidia, η Intrac, η Ucge και η Artherma, μάς επιτρέπουν τη διάθεση των υψηλής ποιότητας προϊόντων τους στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, η ομάδα μας απαρτίζεται από ταλαντούχους και εξειδικευμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

Χάρη στην πολυετή απαράμιλλη εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες υπηρεσίες με την ίδια συνέπεια, υπευθυνότητα και για αγάπη για τη δουλειά μας.

Φιλοσοφία

Βασικές αρχές μας είναι η πρωτοπορία, η φινέτσα και ο επαγγελματισμός. Για αυτό, επενδύουμε στην έρευνα, διερευνούμε διαρκώς
καινοτόμες σχεδιαστικές
λύσεις, και εξετάζουμε τις
πλέον πρωτοποριακές
μεθόδους παραγωγής.

Βασικές αρχές μας είναι η πρωτοπορία, η φινέτσα και ο επαγγελματισμός. Για αυτό, επενδύουμε στην έρευνα, διερευνούμε διαρκώς καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις, και εξετάζουμε τις πλέον πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής.

Μελετάμε μεθοδικά κάθε έργο, θέτοντας πάντα τους πελάτες μας στο επίκεντρο των εργασιών μας. Κύρια επιδίωξή μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να εκπληρώνει στο έπακρο τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη. / Επιδιώκουμε το τελικό αποτέλεσμα να εκπληρώνει στο έπακρο τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη.

Εγκαταστάσεις

H Dimopoulos Shops στεγάζεται σε μία υπερσύγχρονη μονάδα 6.500 τ.μ. στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία μας, η μονάδα μας διαθέτει προηγμένα μηχανήματα. Έτσι, διασφαλίζουμε τη βέλτιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας με στόχο την πλήρη υποστήριξη και ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε πελάτη. Ο εξελιγμένος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μηχανές παραγωγής τεχνολογίας CNC. Συγκεκριμένα, οι κυριότερες από αυτές είναι:
  • Αυτόματη αποθήκη πάνελ μελαμίνης και mdf
  • Νέα γραμμή επεξεργασίας επιφανειών μελαμίνης mdf
  • CNC κέντρο επεξεργασίας με δυνατότητα συγκόλλησης περιθωρίων σε καμπύλα σχήματα
  • Εξοπλισμός για τη διαμόρφωση και επεξεργασία μετάλλου
  • Εξοπλισμός για την επεξεργασία κρυστάλλων
  • Εξοπλισμός βαφείου με αντιρρυπαντικά συστήματα

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε τη μεταμόρφωση κάθε χώρου από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρέχουμε στους πελάτες μας
ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των επίπλων μας.

Αναλαμβάνουμε τη μεταμόρφωση κάθε χώρου από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των επίπλων μας.

Αρχιτεκτονική Μελέτη

Κοστολόγηση

Κατασκευή

Παραγωγή

Μεταφορά

Εγκατάσταση & Τοποθέτηση

Οι Πελάτες μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς ή να μιλήσετε μαζί μας για κάποιο συγκεκριμένο έργο;
Αφήστε μας το μήνυμά μας εδώ και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Scroll to Top