Αυτές
είναι οι

Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονική Μελέτη

Η σχεδιαστική ομάδα της Dimopoulos Shops αποτελείται από ταλαντούχους και εξειδικευμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τους πελάτες μας φροντίζοντας ώστε οι προτάσεις τους να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες κάθε χώρου. Από νέες κατασκευές μέχρι την αποκατάσταση και την ανακαίνιση παλαιών χώρων, η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση παρέχοντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Πως λειτουργούμε; Ακούμε προσεκτικά τους πελάτες μας, λαμβάνουμε υπόψη μας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις και προηγμένες προτάσεις. Με γνώμονα την ακρίβεια, παρουσιάζουμε στους πελάτες μας τρισδιάστατες απεικονίσεις για να καταλάβουν πώς ακριβώς θα αξιοποιηθεί κάθε τετραγωνικό μέτρο του χώρου τους. Στόχος μας: οι προτάσεις μας να ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στο στυλ και τη λειτουργικότητα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Αναλαμβάνουμε τη μεταμόρφωση κάθε χώρου από την αρχή μέχρι το τέλος. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των επίπλων μας.

Αρχιτεκτονική Μελέτη

Η σχεδιαστική ομάδα μας συνεργάζεται στενά με κάθε πελάτη προκειμένου να παρέχει προηγμένες και λειτουργικές λύσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες του.

Κοστολόγηση

Κάθε πρόταση εξοπλισμού συνοδεύεται από αναλυτική οικονομική πρόταση και κοστολόγηση, η οποία περιλαμβάνει τεχνικές προδιαγραφές και προτεινόμενα προϊόντα.

Κατασκευή

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στα έργα μας. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε τόσο την ποιότητα όσο και την έγκαιρη παράδοσή τους.

Παραγωγή

Βασικές αρχές μας είναι η ποιότητα, η φινέτσα και η καινοτομία. Ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας που ακολουθούμε.

Μεταφορά

Ο ιδιόκτητος και πλήρως εξοπλισμένος στόλος οχημάτων της Dimopoulos Shops, μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια τα συσκευασμένα φορτία καθημερινά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εγκατάσταση & Τοποθέτηση

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας αναλαμβάνουν τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση των επίπλων μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συναρμολόγηση & Εγκατάσταση

Εξειδικευμένες και έμπειρες ομάδες αναλαμβάνουν τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση των επίπλων μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κάθε συνεργείο συμμετέχει σε εταιρικά σεμινάρια και εκπαιδεύεται διαρκώς πάνω στις νέες τεχνικές εξελίξεις που αφορούν την άριστη εγκατάσταση των προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την τελειότητα κατά την

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς ή να μιλήσετε μαζί μας για κάποιο συγκεκριμένο έργο; Αφήστε μας το μήνυμά μας εδώ και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Scroll to Top